• Op woensdagmiddag 19 februari geeft ADO een clinic op Graaf Willem voor alle kinderen uit de JO10 en JO11 lijn. Wil je meedoen? Geef dan snel je naam, leeftijd en team door via de link in het artikel.

    De clinic is een voetbalmiddag voor de jeugd van 9 tot en met 11 jaar, waarin ze kennis maken met verschillende vormen van voetbal. Alle vormen worden in groepen van vier of vijf spelers doorlopen. Na negen onderdelen strijden de spelers die in hun leeftijdscategorie de meeste punten hebben verzameld in de finale om te bepalen wie de beste spelers worden. Uiteraard is er voor de winnaars een leuke prijs!
    En als klap op de vuurpijl zullen er ook twee ADO spelers aanwezig zijn! Daar wil je toch bijzijn?

    Zit je in de één van de twee bovengenoemde voetballijnen en heb je zin om mee te doen? Geef je dan snel op bij Marjorie van der Hoeven via jeugdactiviteiten@graafwillem.nl. Je kunt je alleen aanmelden als we naam, leeftijd en team kunnen doorgeven! Inschrijven kan t/m 1 februari aanstaande en in de week van 10 februari ontvang je de bevestiging en extra informatie. De middag start om 13:45 uur en duurt tot 17:00 uur.

    Voor deze clinic zijn wij natuurlijk ook op zoek naar hulp van ouders om de verschillende spelonderdelen te begeleiden. We zoeken in totaal 9 ouders, waarvan er twee rond 12:00 uur aanwezig kunnen zijn om te helpen met klaarzetten van de spellen. Alleen met genoeg helpende handen kunnen we de middag tot een succes maken. We hebben jou als ouder echt nodig dus geef je snel op bij Marjorie!