€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zondag 12 oktober. 
Vandaag geen bijzonderheden. Alles gaat gewoon door.

SKVGW 555x295

Talento topscorer competitie weer van start !

Talento team schaal 555x295Afgelopen seizoen zijn we gestart met het publiceren van de topscorer, master of assist en team wat meeste doelpunten voor, en minste tegen heeft. We moedigen aan iedereen mee te doen. Het programma wat we daarvoor gebruiken heet Talento. De app is gemakkelijk op je mobiele telefoon  of tablet te installeren.

Waarom is het nu zo leuk om hier aan mee te doen? Talento is zeer eenvoudig in het gebruik. Trainers staan graag zoveel mogelijk op het veld, een eenvoudige en snelle administratie is een belangrijke eis aan ieder hulpmiddel en dus ook aan Talento. We zullen op regelmatige basis de statistieken via de website en Facebook publiceren. Het heeft niets te maken of je in de selectie speelt of niet. Elke voetbal(st)er die aan teamsport doet houdt op een of andere manier van statistieken! 

Doe mee en meld je team aan! Dit kunnen leiders, coaches en aanvoerders doen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kortom:
Welk team wordt het Talento TopTeam 2017 2018?
Welk team met welke keeper krijgt gemiddeld de minste doelpunten tegen?
Welke speler scoort de meeste doelpunten van heel Graaf Willem?
Welke speler geeft de meeste assists van heel Graaf Willem?

Download hier de stand week 44