€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zondag 12 oktober. 
Vandaag geen bijzonderheden. Alles gaat gewoon door.

SKVGW 555x295

Spelersvolgsysteem Talento nu ook beschikbaar voor senioren!

GW 3 4 3Graaf Willem II VAC werkt voor alle jeugdteams met het speler-volg-systeem “Talento”. Dit systeem is nu ook beschikbaar gemaakt voor de senioren! Zo kan je nu makkelijk bijhouden wie de topscorer is van je team en wie de meeste assists op zijn naam heeft staan. Ook het maken van de opstelling vooraf kan in Talento zodat je via de mailmodule de teamleden van de opstelling op de hoogte kunt brengen.

 Talento helpt bij het voorbereiden van wedstrijden (opstelling/beschrijving tactiek) en het vastleggen van de resultaten (statistieken, wedstrijdanalyse, spelersbeoordeling). Talento is vooral zo’n perfecte tool omdat het trainer(coach) en speler bewust maakt van de ontwikkeling van de individuele speler. Sterktes en zwaktes worden duidelijk en men krijgt een beeld van de ontwikkeling van de speler waardoor kansen en bedreigingen duidelijker in kaart kunnen worden gebracht en waardoor er, in de loop van het seizoen, tactische aanpassingen en verfijningen kunnen worden aangebracht in het team.

Talento onderscheidt zich daarbij van andere systemen vooral doordat het zo gebruiksvriendelijk is. Het is altijd en overal via internet toegankelijk. Vraag als aanvoerder van je team een inlog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als dit nog niet gedaan is.

Hier volgt een instructie video