De Rogge Online

Week van 13nov:

Kaartverkoop voor ADO wedstrijd: komende week bij Gerard tijdens alle (M)JO8 tem (M)J13 trainingen, en op 18nov ts 9-11u.

 

OP DE FIETS IN HET DONKER? LICHT AAN!

VR 1 1Met twee volwaardige damesteams dit seizoen is de opmars van het vrouwenvoetbal ook bij Graaf Willem zichtbaar. Door het kampioenschap van vorig jaar treedt Dames 1 aan in de vierde klasse, de kersverse aanwinsten van Dames 2 mogen in de vijfde klasse hun talenten tonen. Twee competitiewedstrijden en een bekerpoule verder maken we de eerste balans op. Lees meer: Vuurdoop voor Vrouwen 1 en 2

 In het zonovergoten weekend van 25 t/m 27 augustus sloeg de JO17-4 (voorheen C5, C4,D4) zijn tenten op voor het jaarlijks trainingsweekend in het wereldberoemde plaatsje Scherpenzeel. Alleen al bij het opzetten van de tenten bleken wij binnen ons team wederom over een aantal briljantjes te beschikken, onverschrokken jongens die hun hand er niet voor om draaien om meerdere tenten in een oogwenk op te zetten. Diezelfde avond werd bij het kampvuur door onze helden vooral de strategie en tactiek van het komend seizoen besproken, terwijl de technische staf haar rust pakte in het kamphuis.

Lees meer: Trainingskamp JO17-4