€ 46.214 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Di 16 jan: geen training voor JO15-7 en JO15-9; overige trainingen vooralsnog door. Natuurgrasvelden zijn gedeeltelijk bespeelbaar. 

De voorjaarscompetitie start voor de meeste teams pas op zaterdag 10 februari en niet op 27 januari zoals eerder gemeld.

Jumbo voetbalplaatjes ruildag is woe 24 jan geworden. Nadere info over tijd en zo volgt zsm.

SKVGW 555x295

VR 1 1Met twee volwaardige damesteams dit seizoen is de opmars van het vrouwenvoetbal ook bij Graaf Willem zichtbaar. Door het kampioenschap van vorig jaar treedt Dames 1 aan in de vierde klasse, de kersverse aanwinsten van Dames 2 mogen in de vijfde klasse hun talenten tonen. Twee competitiewedstrijden en een bekerpoule verder maken we de eerste balans op. Lees meer: Vuurdoop voor Vrouwen 1 en 2

 In het zonovergoten weekend van 25 t/m 27 augustus sloeg de JO17-4 (voorheen C5, C4,D4) zijn tenten op voor het jaarlijks trainingsweekend in het wereldberoemde plaatsje Scherpenzeel. Alleen al bij het opzetten van de tenten bleken wij binnen ons team wederom over een aantal briljantjes te beschikken, onverschrokken jongens die hun hand er niet voor om draaien om meerdere tenten in een oogwenk op te zetten. Diezelfde avond werd bij het kampvuur door onze helden vooral de strategie en tactiek van het komend seizoen besproken, terwijl de technische staf haar rust pakte in het kamphuis.

Lees meer: Trainingskamp JO17-4