€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Graaf Willem, een investering waard
Graaf Willem is een familievereniging. Een familievereniging met ambitie. Het is prachtig gelegen en uitstekend zichtbaar vanaf de Landscheidingsweg waar dagelijkse een groot deel van forenzend Den Haag voorbij trekt. Het ligt op een complex waar wekelijks 4000 sporters met in hun kielzog een veelvoud aan familie en vrienden komen voetballen, hockeyen en golfen. Graaf Willem is een financieel gezonde club waar meer dan 800 jeugdleden en 300 senioren wekelijks op 2 kunstgrasvelden en 3 grasvelden voetballen. Een club van prestatie & familie die de moeite waard is om in welke vorm dan ook in te investeren.

Sponsormogelijkheden voor u
Natuurlijk kiezen diverse leden van de club voor sponsoring vanuit liefde voor de club. Er zijn ook diverse ondernemers en bedrijven die, aanvullend, kiezen voor sponsoring omdat de club een belangrijke en groeiende doelgroep vormt. De club waardeert elke vorm van sponsoring enorm want sponsoring is onmisbaar voor het functioneren van een sportclub. Wij proberen samen met u de aard van de sponsoring zoveel mogelijk te laten aansluiten bij uw profiel. De club is daarbij flexibel en biedt tal van mogelijkheden en uiteenlopende activiteiten, ballen, website, reclameborden en –doeken of nieuwe maatschappelijke activiteiten. Wilt u met de club samenwerken of (nieuwe) initiatieven ondersteunen? Laat het de sponsorcommissie weten!

Een platform voor sponsoren
Graaf Willem is een club die de moeite waard is om in te investeren. En de club investeert ook in haar sponsoren, alles passend bij een club als Graaf Willem; sfeer staat voorop, familie & prestatie staan centraal.
Wij zijn trots op onze huidige sponsoren en dankbaar voor hun bijdrage aan de club. Daarom stellen we de sponsoren graag aan u voor:

De Hoofdsponsoren:
 • Hoofdsponsor (Jeugd) Activiteiten ABR Groep B.V.
 • Hoofdsponsor Selectie (Eerste Elftal) Bakker & Luyt Caminada
 • Hoofdsponsor Meidenvoetbal. Active Ladies

Daarnaast zijn er sponsoren die door middel van bordreclame of anderszins een voor de club onmisbare bijdrage leveren.
Het gaat dan om:
 • Platinum sponsoren
 • Gouden sponsoren
 • Zilveren sponsoren

Download hier de digitale folder