€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Kijk hier voor de aanpassing trainingherfstvakantie

SKVGW 555x295

Van de sponsors, De Druiventros

druiventrosWijn moet passen bij de persoon, gelegenheid, sfeer of het gerecht. En daarom is de Druiventros zowel sponsor als leverancier van Graaf Willem geworden. Daar is Graaf Willem bijzonder blij mee! De wijn die bij Graaf Willem wordt geschonken komt van deze in Wassenaar gevestigde exclusieve wijnhandel. Een paar vragen daarover aan Maarten van Staveren, zelf actief bij de club en eigenaar van de Druiventros.

Waarom Graaf Willem?
Graaf Willem is de club van mijn zoon, voetballend in de jeugd JO13. Hij heeft het daar ontzettend naar zijn zin en ik ook. Net zoals bij wijn valt ook over voetbalsmaak niet te twisten en hebben wij Graaf Willem hoog in ons vaandel staan. Daarom steun ik de club graag in de vorm van sponsoring aan veld 1 en zie je mij regelmatig langs het voetbalveld staan.

Wie is de Druiventros?
De Druiventros gelooft in mooie wijnen met persoonlijk advies. Met ons deskundige team (vinologen of volleerd sommeliers) voorzien wij zowel particulier áls horecabedrijven van mooie toegankelijke en exclusieve wijnen. Ook verzorgen wij diverse evenementen en catering, zoals (gala)diners, borrels en privé- en bedrijfsfeesten. Of het nu gaat over wijn of over een evenement, wij geloven in het helpen realiseren van persoonlijke wensen! Graaf Willem is ontzettend blij met deze nieuwe sponsor. Hierdoor worden onze ambities om te investeren in nog meer voetbal én onderling plezier voor zowel onze kinderen als ouders, mogelijk gemaakt. Bedankt De Druiventros!
www.dedruiventros.nl

Gerard Houwaard