€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

Ledenacties

Grote Club Actie - afgerond, opbrengst nog niet definitief

De leden van Graaf Willem hebben loten verkocht. Van de 800 jeugdleden hebben zo’n 300 leden meegedaan en hebben gezamenlijk een prachtig bedrag bij elkaar verkocht.

Jumbo Voetbalplaatjes – afgerond, opbrengst nog niet definitief

Alle jeugdspelers en de selectie van Graaf Willem hebben hun eigen voetbalplaatje kunnen maken. Voor deze acties zijn boeken uitgegeven met een vrijwillige ouderbijdrage, posters van plaatjes verkocht, adverteerders en teamsponsors opgenomen in het boek en heeft Jumbo een sponsorbijdrage aan de club gedaan.

Annelie – 15 euro
Er zijn ook spontane initiatieven zoals van Annalie Koopmans uit de MO13-3 die dit jaar lid is geworden. "Gerard, mijn vriendinnetje Micky en ik hebben zelfgemaakte sleutelhangers en armbandjes verkocht en het geld dat we daarmee hebben verdiend is ook voor de verbouwing". Annalie had 15 euro verdiend, hoe gaaf is dat! Geweldig gedaan beste meiden en namens de club heel erg bedankt!

Ledenacties op de agenda

Veiling – te plannen mits vrijwilligers

Einde van dit seizoen is een veiling gepland. Een veiling waar leden en bedrijven een activiteit of een bijdrage om te veilen kunnen aandragen. Dus heb je een kunstwerk, geef je een huiskamerconcert, een workshop, heb je een mooie fles wijn of een weekendje in je vakantiehuis aan te bieden, laat het ons weten: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Sponsorloop – te plannen mits vrijwilligers

Een voetbalclub zonder sponsorloop kan natuurlijk niet. Daarom zullen de teams worden uitgenodigd deel te nemen aan een sponsorloop.

Stenenactie - gepland

Nieuwbouw betekent ook stenen. En wat is er nou leuker dan een eigen steen op Graaf Willem. Deze actie gaat dat realiseren en wordt inmiddels uitgewerkt. Kortom, meer hierover binnenkort.