€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

Samen Knallen voor Graaf Willem

SKVGW 555x295Verbouwen en vernieuwen

In de zomer maken we een start met de nieuwbouw. Wie op een willekeurige zaterdag om zich heen kijkt, begrijpt waarom. Ons clubhuis – ooit begonnen als een strandtent! – is ruim 40 jaar oud en vraagt steeds meer onderhoud. Daarom beginnen we met de kleedkamers. Ook krijgen we nieuw kunstgras, een pannaveld en een betere fietsenstalling. Dit doen we niet allemaal op 1 dag, maar gefaseerd. Lees hier meer over de nieuwbouw.

Investeringen
Voor de verbouwing en vernieuwing is ook veel geld nodig. Naast het geld dat de gemeente bijdraagt, moet Graaf Willem zelf ook een fors bedrag investeren. Daar hebben we hulp bij nodig. Hulp door Ledenacties, door donaties, door sponsoring en wat we met elkaar nog meer kunnen verzinnen.

Vrijwilligers nodig
Voor alle activiteiten zijn natuurlijk vrijwilligers nodig. Voor een actie (zie voor een aantal ideeën daarover ook hier), of voor het mee organiseren van activiteiten of soms gewoon voor een paar uurtjes hulp. Wil jij ook op deze manier bijdragen, laat het ons weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dankbaarheid en gezelligheid gegarandeerd!

Rekeningnummer donaties:
Graaf Willem II-VAC NL29INGB0002989911

Ledenacties

SKVGW 555x295Om de noodzakelijke middelen bij elkaar te krijgen voor de nieuwbouw, zijn afgelopen maanden een tweetal grote acties opgezet, de Grote Club Actie en de voetbalplaatjesactie met Jumbo. Twee succesvolle activiteiten waar vrijwilligers keihard aan hebben gewerkt.

Hier ook een overzicht van meer ideeën. Ideeën die activiteiten kunnen worden MITS vrijwilligers zich aanmelden om te helpen. Wil je helpen of wil je een activiteit aandragen, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees meer: Ledenacties

Bedrijfsdonaties

SKVGW 555x295Bedrijven wordt gevraagd om een donatie te doen. Deze donaties, groot en klein worden gewaardeerd. Ook bijdragen in natura, die het mogelijk maken om kosten te besparen of opbrengsten te realiseren.

Lees meer: Bedrijfsdonaties

Individuele donaties

SKVGW 555x295Kerst Donatie – opbrengst nog niet definitief

Het LedenActieTeam heeft een Kerst Aktie uitgestuurd waar individuele leden is gevraagd een vrijwillig bedrag naar eigen inzicht, te doneren voor de nieuwbouw.  Mocht u de kaart niet hebben ontvangen, kijkt u dan hier

Het rekeningnummer voor donaties tbv de nieuwbouw is NL29INGB0002989911

Obligaties

SKVGW 555x295Steun financieel Graaf Willem en krijg in ruil een mooie rente!

Naast alle fondsenwerving voor de nieuwbouw zal de vereniging extra geld moeten lenen. Hierbij denken wij aan een te lenen bedrag van € 150.000,-. We willen hiervoor obligaties gaan uitgeven twv € 3.000,- of € 5.000,- tegen 3% rente en met een looptijd van 5 jaren. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag. Niet alleen steun je de club, ook krijg je een rente die je van je bank op dit moment niet krijgt. Reacties en inschrijvingen kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.