€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

Bericht van de meidenafdeling

Bericht van de meidenafdeling

Voor de meiden en vrouwen van Graaf Willem organiseren wij op vrijdag 3 januari weer het jaarlijkse Gravinnen Kersttoernooi in Sporthal Overbosch in Bezuidenhout. De jongsten spelen van 1 tot 3, de ouderen van 3 tot 5. Opgeven kan bij de teamleiders. Meiden die in gemengde of jongensteams spelen, kunnen zich rechtstreeks opgeven bij meidencoordinator-onderbouw@graafwillem.nl. Als altijd delen we de teams zo in, dat er een mooie mix ontstaat die het extra spannend maakt, We hopen weer op een grote opkomst!

En dan nog een mooi bericht: Teuntje Stoel (JO12-1) is geselecteerd voor de ADO MO12-selectie en heeft zelfs al de eerste wedstrijden gespeeld. Dit is bedoeld als een extra uitdaging voor talentvolle meisjes; Teuntje blijft gewoon spelen bij Graaf Willem. Wij denken overigens dat de trouwe deelname van Teuntje aan de Gravinnentoernooien een positieve rol heeft gespeeld bij haar uitverkiezing door ADO...