€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

Betere trainers en coaches, betere voetballertjes

Betere trainers en coaches, betere voetballertjes

Voetbal lijkt zo simpel, maar om het simpel te kunnen spelen is een visie en de techniek nodig. Daarom investeren we in onze trainers en coaches. Meedoen?

In het kader van het vergroten en verder opleiding van het (technisch) kader bij de jeugd start op maandag 4 november op Graaf Willem de KNVB cursus JVTC: Jeugd Voetbal Trainer Coach. Gemaximeerd tot 14 deelnemers nemen bij ons 15 deelnemers deel! Wat een geweldige energie om hier aan deel te nemen! In 3 avonden, die door de vereniging gesponsord worden, kun je je bekwamen in het werken voor en met de jeugd. Het is zo ontzettend leuk en goed om dat samen op onze eigen vereniging te kunnen doen! Heb je ook interesse? Laat me dat dan even weten, zodat we kunnen kijken wanneer we de volgende zullen organiseren. Mail me dan op technischmanagerjeugd@graafwillem.nl