€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Maandag 18 november. Natuurgras afgekeurd. Geen training voor de JO16-3, de JO17-3 en de MO17-2

 

SKVGW 555x295

Grote Club Actie weer van start

Grote clubactieOok dit jaar neemt Graaf Willem deel aan de Grote Clubactie. Komende week worden de loten weer uitgedeeld aan onze jeugdleden van de JO-8 tot en met JO/MO-15. Zet ‘m op, voor de club, voor je team en voor jezelf!

Ieder jeugdlid krijgt komende week een boekje met loten.

Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk loten probeert te verkopen. Dat doe je door je vader, moeder, oom, tante, opa, oma, buurvrouw of wie je ook maar wilt, te vragen of zij een lot van 3 euro willen kopen. Ze hoeven jou niet direct te betalen, maar vullen hun naam en bankrekeningnummer op het lot in. Het bedrag voor het lot wordt automatisch afgeschreven.

Wat kun je met een lot winnen?

Degene die een lot koopt, maakt kans op grote prijzen, zoals een geldbedrag van € 100.000 of een auto. Kijk maar op de website www.clubactie.nl. De trekking is al op 11 december.

En wat kun JIJ zelf winnen?

Als jij in jouw leeftijd-lijn de meeste loten verkoopt, win je een cadeaubon van 50 euro die je kunt besteden bij Sport2000. Je moet dan wel minimaal 15 loten verkopen. Als jouw elftal de meeste loten verkoopt (minimaal 10 per speler), kun je met je elftal een entreebewijs voor Duinrell (of Drievliet) winnen. Is je boekje met loten vol, vraag dan bij Graaf Willem om een nieuw boekje.

Wat wint Graaf Willem?

Van elk verkocht lot van 3 euro gaat ongeveer € 2,40 naar de jeugdclubkas. Daar gaan we later in het jaar leuke activiteiten van organiseren.

Enkele tips

Trek je Graaf Willem shirt aan als je loten gaat verkopen, bijvoorbeeld bij de buren in je straat. Dan zien ze meteen waar het voor is!

Woont je opa niet in de buurt maar wil hij toch een lot kopen? Dan kan hij dat ook doen via de website.

Alvast bedankt en zet ‘m op!

Toine Bouwman - Activiteiten