€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

zaterdag 16 november. Geen bijzonderheden

 

SKVGW 555x295

Training: hoe zit dat ook alweer?

Het trainingschema

Ieder jeugdlid mag twee keer per week trainen. Eén keer in ieder geval “ verplicht” met het team en de tweede keer een inlooptraining (meer individueel) voor hen die het leuk vinden. Dat is het uitgangspunt.

Er is soms verwarring over de aanwezigheid bij trainingen. Voetbal is een teamsport dus het is vooral belangrijk om met je eigen team te trainen. Lees hieronder hoe het werkt voor de onderbouw en de bovenbouw.

Onderbouw 08 t/m O12

De onderbouw (O8 t/m O12) traint op woensdagmiddag met het team. Op maandag is er individuele inlooptraining.

De laatste jaren zagen we steeds vaker dat ervoor gekozen werd om alleen op maandag te trainen en niet op woensdag. Dat is juist niet de bedoeling, want op woensdag is de teamtraining. Voetbal is een teamsport waarvoor je doordeweeks met je team traint en op zaterdag een wedstrijd speelt. Door samen te trainen, wordt je als team beter.

Wanneer je één keer trainen per week genoeg vindt, is het dus de bedoeling dat je op woensdag met je team traint en niet individueel op de maandag training.
De enige uitzondering is voor kinderen die op buitenlandse scholen zitten omdat zij op woensdag andere schooltijden hebben. Dat moet dan wel even worden gemeld. Alleen op maandag trainen kan dus niet.

Middenbouw O13 t/m O15

De middenbouw traint op dinsdag en donderdag.

We zien nu vaak dat een deel van het team alleen op dinsdag traint en het andere deel alleen op donderdag. We gaan kijken hoe we tot een goede oplossing kunnen komen zodat het team met elkaar traint, en daar waar nodig en in overleg, wellicht uitkomen op 1 x per week trainen.

Bovenbouw O16 t/m O19

De bovenbouw traint op maandag en woensdag. Ook in de bovenbouw gaan we bekijken wat het beste bij het team past, zodat het hele team samen kan trainen.

Voor de selectieteams gelden uiteraard andere normen, maar die zijn bij het team zelf bekend.

Namens het technische hart:
Gerard (onderbouw),
Dencho (middenbouw),
Ruud en
Patrick (bovenbouw)