€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Maandag 18 november. Natuurgras afgekeurd. Geen training voor de JO16-3, de JO17-3 en de MO17-2

 

SKVGW 555x295

Contributie betaling

Contributie betaling

Enkele weken geleden zijn de contributie nota’s verstuurd via ClubCollect. Bijna 70% van de verstuurde contributie nota’s is inmiddels geheel of gedeeltelijk betaald. Dat is een mooi resultaat, maar nog niet iedereen heeft betaald.

<>Daarom hierbij nogmaals het verzoek de factuur per omgaande te betalen, de betalingstermijn is namelijk al verstreken. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Dit is eenvoudig aan te geven op je persoonlijke pagina via de link van Club Collect. Ben je in het bezit van een ooievaars pas, laat deze dan zo snel mogelijk bij Gerard Houwaard scannen. Heb je helemaal geen factuur ontvangen, of denk je ten onrechte een factuur te hebben ontvangen, meld dit dan snel bij de ledenadministratie (ledenadmgw@outlook.com).

Als er andere dringende redenen zijn waardoor je niet of niet tijdig kunt betalen, neem dan even contact met mij op. Dan kan er wellicht een oplossing worden gevonden (penningmeester@graafwillem.nl).

Naast de reguliere contributie nota’s zijn de facturen voor niet-spelende leden vanaf dit seizoen ook via ClubCollect verstuurd. Voor deze leden is dat misschien nog wat onwennig, maar ik wil hierbij bevestigen dat het inderdaad de factuur van Graaf Willem betreft.

Dan zijn er natuurlijk ook nog de facturen voor de afkoop van de fluitverplichting voor spelende senioren. We maken op dit moment een inventarisatie en sturen alleen facturen naar degene die hebben aangeven niet te willen fluiten. Deze facturen volgen spoedig.

 

Dank alvast voor de medewerking!

 

Ronald van der Burg – penningmeester