€ 46.214 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Di 16 jan: geen training voor JO15-7 en JO15-9; overige trainingen vooralsnog door. Natuurgrasvelden zijn gedeeltelijk bespeelbaar. 

De voorjaarscompetitie start voor de meeste teams pas op zaterdag 10 februari en niet op 27 januari zoals eerder gemeld.

Jumbo voetbalplaatjes ruildag is woe 24 jan geworden. Nadere info over tijd en zo volgt zsm.

SKVGW 555x295

Trainingskamp JO17-4

 In het zonovergoten weekend van 25 t/m 27 augustus sloeg de JO17-4 (voorheen C5, C4,D4) zijn tenten op voor het jaarlijks trainingsweekend in het wereldberoemde plaatsje Scherpenzeel. Alleen al bij het opzetten van de tenten bleken wij binnen ons team wederom over een aantal briljantjes te beschikken, onverschrokken jongens die hun hand er niet voor om draaien om meerdere tenten in een oogwenk op te zetten. Diezelfde avond werd bij het kampvuur door onze helden vooral de strategie en tactiek van het komend seizoen besproken, terwijl de technische staf haar rust pakte in het kamphuis.

Na een heerlijke lange nacht en een fantastisch ontbijt verkaste de B4 naar VV Woudenberg voor zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Bij deze Utrechtse club werden wij met open armen ontvangen en het voelde als thuiskomen. De wedstrijd zelf werd natuurlijk geheel volgens verwachting met een 1 – 3 gewonnen.

Op een trainingsweekend hoort natuurlijk een stukje cultuur vandaar dat wij ons na de wedstrijd verplaatsten richting Austerlitz. Na een stevige lunch beklommen wij de beroemde piramide ter ere van Napoleon. Het is natuurlijk niet voor niks dat wij als B4 naar dit monument van die kleine Frans gek gingen, want ook de B4 kent haar Austerlitzen en toch ook haar Waterloos.

Na zoveel cultuur was het toch echt tijd voor wat ontspanning en werd er gezwommen in het Henschotermeer. Terug gekomen in Scherpenzeel  maakten we ons op voor ons diner bij de vijfsterren Chinees in het centrum van het dorp. Na deze overheerlijk maaltijd werd het nachtleven van het dorp nog even onveilig gemaakt.

Op zondagmorgen werden de heren getrakteerd op een heerlijk broodje gebakken ei, waarna direct weer gepresteerd moest worden, want er mocht twee uur in hoog tempo geraft worden langs de beroemde Grebbelinie. Nadat alles braken we de tenten af en reden we weer terug naar huis. 

Wederom kunnen we terugkijken op een schitterend weekend met een schitterend team en we kijken uit naar opnieuw een schitterend seizoen.

Carlo