€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Bekijk de voorlopige teamindeing voor seizoen 2018/2019

SKVGW 555x295

Over jeugd onder 8 t/m JO12

GW oproepAllereerst wil ik als hoofdtrainer van JO8 t/m 12 nogmaals alle nieuwe leden welkom heten. En iedereen alvast een sportief en fantastisch seizoen 2017/18 toewensen. De eerste trainingen hebben plaatsgevonden, dit is zoals ieder seizoen een beetje hectisch.

Het trainingschema

Dit seizoen is gekozen om met de Onder-12 groep op de maandag en woensdag te trainen zodat er meer ruimte kan worden gecreëerd op de dinsdag en donderdag, wanneer er een gebrek aan ruimte(velden) is. Ook gaan we alvast inspelen op de nieuwe spelvorm (8 vs 8) die in het seizoen 2018-2019 voor het eerst wordt toegepast.

Hierdoor traint de groep Onder-11 7 t/m 15 op de maandag op een ander tijdstip, namelijk van 16:30 t/m 17:30 uur. De maandagtraining voor zowel ‘Onder-8/9 niet-selectie’ als ‘Onder-10/11 niet-selectie’ is optioneel en wordt niet als verplicht gezien!

Door deze wijziging, en een iets onduidelijk trainingsschema, is dat hier en daar niet helemaal goed gegaan. Op de website is een aangepast schema(download) toegevoegd waar we de komende tijd mee gaan werken. Aanpassingen op dit schema zullen ter plekke worden aangegeven en vervolgens ook op de site terug te vinden zijn.

Wat trainen we?
Voetbalinhoudelijk zal de komende periode (maand) op technisch gebied veel aandacht worden besteed aan dribbelen met beide benen, tempowisselingen van de dribbels, snel voetenwerk, kleine partijvormen (1vs1, 2vs1, 2vs2) waarbij ook de nadruk op dribbelen ligt. Tactisch zal vooral worden gecoacht op het groot en klein maken van de partijvormen 4vs4 en 6vs6, Ook besteden we aandacht aan het opbouwen van aanvallen vanuit een keeper/achterbal (ruimte optimaal benutten).  

Tot slot mocht je het leuk vinden om deze kanjers te trainen laat het mij dan weten, we kunnen altijd trainers gebruiken!

Met sportieve groet,

Rick Rijkers Meinen
Hoofdtrainer Jeugd