De Rogge Online

 

 

 

  

 

Nieuws van het toernooifront!

toernooienHet seizoen is al weer een paar weken onderweg en dat betekent dat de toernooicommissie ook weer aan de slag is gegaan.
Alhoewel…. aan de slag?
Dit jaar namelijk geen thuistoernooien op de Roggewoning. Helaas
Dat heeft verschillende redenen: 
- De verbouwing van de kantine/kleedkamers
- Toplaag kunstgrasveld 1 wordt vervangen
- De natuurgrasvelden worden eind Mei ingezaaid
- De competitie duurt tot eind Mei wat veel later is dan normaal

Lees meer: Nieuws van het toernooifront!

JO13 en J15 jeugdtrainers(M/V) gezocht!

trainers gezochtGraaf Willem II-VAC is een bloeiende voetbalvereniging met meer dan 1000 leden. De club heeft een duidelijke structuur en een ambitie die is neergelegd in het technisch jeugdbeleidsplan. Graaf Willem stelt de individuele opleiding van spelers centraal. Wij hebben er voor gekozen om juist de jeugdopleidingen van Ajax en Feyenoord als voorbeeld te nemen. Uitspraken van Wim Jansen en Johan Cruijff over voetbal en hoe voetbal gespeeld moet worden (als na te streven doel) zijn daarbij leidend. Wij denken, conform hun denkwijze, dat je de jeugd het beste kan trainen volgens de leer van Wiel Coerver en dat je ze moet laten spelen en opleiden volgens de filosofie van Johan Cruijff en Wim Jansen. Conform de oorspronkelijke Hollandse school.

Lees meer: JO13 en J15 jeugdtrainers(M/V) gezocht!

GW Meiden in het Jeugdjournaal

Jeugdjournaal 2Vrouwenvoetbal is hot. En zo stonden de meiden van Graaf Willem pontificaal in een groot item op het Jeugdjournaal van zaterdag jl. Het item ging over voetbalkleding voor voetbalsters. Maar het liet vooral zien hoe stoer en zelfbewust de meiden van Graaf Willem – aangevoerd door Janneke Konijn van de MO15-1 – hun sport beoefenen. Hoe trots ze zijn. En hoe snel ook zij zich ontwikkelen in een, voor meiden en vrouwen, jonge sport. 

Lees meer: GW Meiden in het Jeugdjournaal

Sport 2000 Voorburg kunstgras voetbalschoenensactie

Nike collectieSport 2000 Voorburg, sponsor van onze club, heeft voor alle Graaf Willem leden een 20% kortingsactie op de aankoop van een paar extra kunstgras voetbalschoenen. Informatie en de voorwaarden van deze actie hieronder (*).

Lees meer: Sport 2000 Voorburg kunstgras voetbalschoenensactie

Jeugdtrainers behalen KNVB diploma

jeugdtrainers2017 1Op 29 mei hebben zeven jeugdtrainers de KNVB cursus voor pupillentrainer met goed gevolg afgelegd. Armand Hardjodikromo, Jan Kors, Tijn Franz, Patrick Vrolijk, Cato Pijnacker Hordijk, Janneke Konijn en Lilli Schoenemann hebben samen met trainers van RKAVV en Forum Sport 10 weken lang lessen gevolgd, proeftraining gegeven en gestudeerd om hun diploma te behalen.

Lees meer: Jeugdtrainers behalen KNVB diploma