€ 46.214 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Di 16 jan: geen training voor JO15-7 en JO15-9; overige trainingen vooralsnog door. Natuurgrasvelden zijn gedeeltelijk bespeelbaar. 

De voorjaarscompetitie start voor de meeste teams pas op zaterdag 10 februari en niet op 27 januari zoals eerder gemeld.

Jumbo voetbalplaatjes ruildag is woe 24 jan geworden. Nadere info over tijd en zo volgt zsm.

SKVGW 555x295

sterrenhemel 555x295

Afgelopen dinsdagavond was ik op de Roggewoning, prachtige witte velden die het grind deden oplichten. Een vrijwel wolkeloze hemel waar de sterren fonkelend hun licht lieten stralen. Even op zoek naar de kleien beer met aan het einde de poolster. Soms is het echt genieten van wat de natuur ons te bieden heeft. We gaan de winterstop in, even wat afstand nemen van het voetbal en ons richten op andere zaken in het leven.

Kerst in aantocht en de jaarwisseling staat voor de deur. Wat mij betreft mag het ook gaan vriezen, zodat ik de ijzers onder kan binden en over sloten en plassen kan schaatsen. Ik vrees dat dit er nog niet in zit, hoe groot het verlangen ook is.
Als ik terugkijk ben ik trots op de vereniging. Wat een enthousiasme en betrokkenheid van alle leden en ouders. Dit was heel goed te zien aan de Grote Clubactie en de voetbalplaatjes in samenwerking met Jumbo in Leidsenhage. Hartelijk dank voor de mensen die dit georganiseerd hebben, het is een groot succes geworden en voor herhaling vatbaar. Hetzelfde geldt voor de Mid Winter Competitie die, ondanks wat mindere weersomstandigheden, voor veel voetbalplezier bij de senioren heeft gezorgd.
Als ik vooruit kijk zit er nog veel aan te komen. De kerstquiz op donderdag 21 december is inmiddels een terugkerende traditie aan het worden. Zeer de moeite waard om uw voetbalkennis te testen, bovendien een zeer gezellige avond. Dan, op zondag 7 januari om 16 uur, de nieuwjaarsreceptie, een gezamenlijke start van het nieuwe jaar. Voor beide activiteiten nodig ik u van harte uit!!
De tweede seizoenshelft staat wederom in het teken van het voetbal, waar prestatie en plezier hand in hand gaan. Op de achtergrond zal het bestuur, met steun van vele actieve leden verder werken aan het ontwikkelen van de vereniging. Het jaar 2018 staat wat dat betreft in het teken van nieuwbouw, waar we in de zomer van 2018 hopelijk mee kunnen starten.

Namens het bestuur wens ik u allen een goede kersttijd en een voorspoedig 2018 toe.
Wout Balsma
voorzitter