De Rogge Online

Week van 13nov:

Kaartverkoop voor ADO wedstrijd: komende week bij Gerard tijdens alle (M)JO8 tem (M)J13 trainingen, en op 18nov ts 9-11u.

 

OP DE FIETS IN HET DONKER? LICHT AAN!

wout 1110x595Eén van de leuke dingen van een vereniging is dat het mensen verbindt, verenigt en samenbrengt. Als lid van een vereniging is het actief verbinden met de club en een bijdrage leveren aan de club belangrijk. Senioren leden doen dat door jeugdwedstrijden te fluiten. Afgelopen zaterdag mocht ik weer een jeugdwedstrijd fluiten. En niet de minste: de kraker tussen Graaf Willem JO 19-1 tegen HVV JO19-2.

Ik was op tijd op de Roggewoning om nog te kunnen kijken naar een aantal wedstrijden en me goed voor te bereiden op deze wedstrijd. Een wedstrijd tegen HVV levert altijd wat extra spanning op, de jongens zijn net wat fanatieker en er is altijd veel publiek. Het was in deze wedstrijd natuurlijk niet anders! Ik hou ervan dat er stevig en sportief wordt gespeeld. “Doorgaan!” is het woord dat ik tijdens de wedstrijd het meest gebruik. Bij iedere beslissing, die in de ogen van de spelers onjuist was, kreeg ik meteen commentaar. Ze zijn goed van de tongriem gesneden, deze jongens. Over het algemeen reageer ik daar niet op, des te sneller stopt het praten en gaan ze weer voetballen. Dan ontstaat ook het moment dat ik kan genieten van het voetbal en dat was deze wedstrijd ook ruimschoots aanwezig. Bij beide partijen waren leuke combinaties te zien, werd er goed en stevig verdedigd en stonden ook een paar heerlijke pingelaars op het veld. Ondanks een fout mijnerzijds (HVV had wellicht een penalty verdiend die ik niet heb gegeven) kijk ik met veel plezier terug op mijn scheidsrechters rol.

Fluiten is genieten - misschien ook iets voor jou?
En ja, we hebben gewonnen!

Wout Balsma, Voorzitter