De Rogge Online

 

 

 

  

 

wout 1110x595Afgelopen weekend zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen gespeeld. Het was zaterdag een drukte van belang op de vereniging, enthousiaste kinderen die vol overgave het nieuwe seizoen zijn gestart. Deze eerste speelronde van de bekercompetitie is naar tevredenheid verlopen. Uiteraard zijn er nog een aantal zaken waar aan gewerkt moet worden, maar de eerste indruk is, dat de nog aanwezige problemen binnenkort worden opgelost. 

We zijn begonnen!

Allereerst is dat het omgaan met het nieuwe wedstrijdformulier. Dit gebeurt nu via een app op de telefoon en het vraagt nog wat aandacht om dat zo goed mogelijk te laten verlopen. Hierbij een oproep aan alle teamleiders om zich de app zo snel mogelijk eigen te maken, zodat het de volgende keren wat beter gaat verlopen. Daarnaast is er voor het eerst gespeeld op de velden van Groen Geel. We zijn Groen Geel dankbaar dat we gebruik kunnen maken van de ruimte. De start van de ochtend en het afsluiten van het gebruik van deze velden vraagt de nodige afstemming, maar ik ben er van overtuigd dat dit de volgende keer beter zal verlopen. Helaas was de Landscheidingsweg afgelopen weekend afgesloten, waardoor er problemen ontstonden om de accommodatie tijdig te bereiken. Met wat geduld en aandacht is het allemaal goed gekomen.

Het was heel goed om te zien dat alle teams van Graaf Willem een leider hadden, de juiste spelers er waren en men zo de wedstrijden goed kon beginnen. De zondagmorgen was gevuld met de mini’s die onder de bezielende leiding van Gerard Houwaard met veel plezier aan het voetballen waren. Onbevangen en met veel plezier is er gespeeld. Allen hartelijk dank voor de inzet die u toont om alles binnen de vereniging zo goed mogelijk te laten verlopen.
Veel succes met het vervolg van de competitie.

Wout Balsma, Voorzitter