De Rogge Online

Week van 13nov:

Kaartverkoop voor ADO wedstrijd: komende week bij Gerard tijdens alle (M)JO8 tem (M)J13 trainingen, en op 18nov ts 9-11u.

 

OP DE FIETS IN HET DONKER? LICHT AAN!

GW Jumbo 2Zondagochtend heeft Jumbo-vestigingsmanager Mohamed El Kadi officieel het eerste voetbalplaatjesalbum aan aankomend Jeugdvoorzitter van Graaf Willem Thomas Franz, overhandigd. Na afloop van het “hoofd, schouders, knie en teen” met Gerard, konden de meer dan 80 groen-gele mini’s hun eigen voetbalplaatjesalbum inkijken. Allemaal hun eigen boek met foto aan de voorkant! Het enthousiasme was groot en terecht. Het is een prachtig album geworden met meer dan 800 plaatjes van Graaf Willem’ers in alle leeftijd-categorieën dat door de Jumbo mogelijk is gemaakt. Vanaf aanstaande woensdag 8 november kan iedereen de boodschappen doen bij Jumbo Leidsenhage om alle voetbalplaatjes te verzamelen. De actie loopt van 8 november tot 19 december. 

Ook hebben de Jumbo en Graaf Willem afspraken gemaakt voor een 3-jarige samenwerking rondom activiteiten van de club. Deze samenwerking zorgt ervoor dat er nóg meer voetbal en plezier bij Graaf Willem is.
Graaf Willem bedankt Jumbo Leidsenhage!

openingstijden

 

GW Jumbo 4