€ 46.214 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Di 16 jan: geen training voor JO15-7 en JO15-9; overige trainingen vooralsnog door. Natuurgrasvelden zijn gedeeltelijk bespeelbaar. 

De voorjaarscompetitie start voor de meeste teams pas op zaterdag 10 februari en niet op 27 januari zoals eerder gemeld.

Jumbo voetbalplaatjes ruildag is woe 24 jan geworden. Nadere info over tijd en zo volgt zsm.

SKVGW 555x295

Penningmeester 555x295 sliderHoe staat het met de financiën van de club? Een korte update met kansen voor jou en zorgen van mijn kant. Allereerst aandacht voor de contributie die door 75 mensen nog niet is voldaan, ten tweede aandacht voor het wegvallen van onze hoofdsponsor en ten derde een kans waarbij je meer rente kunt ontvangen dan je nu bij je eigen bank krijgt.

Vergeet niet je contributie te betalen!
5 maanden geleden zijn de eerste contributie nota’s door Club Collect verstuurd. Bijna alle leden hebben keurig betaald, maar bij 75 personen staat de betaling nog open. Diverse verzonden herinneringen en apps hebben geen succes gehad. Mogelijk ben jij aan van de 75 en is het allemaal aan je aandacht ontschoten. Hierbij het verzoek om, per omgaande of uiterlijk voor het einde van december aan hun verplichtingen te voldoen. Blijft de betaling uit dan zullen er vanaf januari maatregelen volgen. Hierbij moet u denken aan; een administratieve boete, uitsluiting van het spelen van wedstrijden en misschien wel de oude beproefde methode, de namen bekend maken op de site. Voorkom deze onsympathieke maatregelen en betaal nog voor het eind van het jaar!!!

Skihut failliet, nieuwe eigenaar niet verder met Graaf Willem
De nieuwe eigenaren van de Skihut, onze hoofdsponsor, gaan niet met ons verder. Op dit moment heeft het bedrijf andere prioriteiten. Hierdoor is een aanzienlijk gat in de begroting geslagen. Met het oog op de aankomende nieuwbouw is dit natuurlijk extra vervelend. Maar de sponsorinkomsten gebruiken we ook om extra activiteiten voor de jeugd te organiseren, betere (trainings)materialen aan te schaffen en te investeren in en het uitbreiden van het huidige trainers corps.

Lage sponsorinkomsten kunnen leiden tot verhoging van de contributie.
Onze sponsorcommissie is daarom keihard bezig om nieuwe sponsoren te werven, en hoewel dit zeker niet makkelijk is, komen er toch langzaam weer wat sponsoren bij.
Ook heeft de sponsorcommissie, met hulp van een aantal enthousiaste ouders, een commissie t.b.v. fondsen werving voor de nieuwbouw in het leven geroepen. Hierover leest u in deze nieuwsbrief of op de site veel meer. Namens de vereniging veel dank aan al deze enthousiastelingen. En wil jij ook iets doen of wil je zelf sponsor worden of weet je iemand die sponsor wil worden , meldt het ons!

Als laatste inkomstenbron hebben we nog de bar.
Deze wordt sinds een aantal jaren bestierd door Gerard. Dat loopt goed, maar slechts één persoon maakt de continuïteit van de barinkomsten en organisatie kwetsbaar. Daarom zijn we op zoek naar extra handen in de vorm van een barcommissie. Hiervoor zoeken we 4 enthousiaste vrijwilligers die ‘iets hebben met’ horeca en het leuk vinden om samen met Gerard het assortiment en de opbrengsten verder te verbeteren. Lijkt je dit wat? Dan hoor ik graag van je!

Steun financieel Graaf Willem en krijg in ruil een mooie rente
Verder nog even iets heel anders. Naast alle fondsenwerving voor de nieuwbouw zal de vereniging extra geld moeten lenen. Hierbij denken wij aan een te lenen bedrag van €150,000,-. We willen hiervoor obligaties gaan uitgeven twv € 3.000,- of € 5.000,- tegen 3% rente en met een looptijd van 5 jaren. Mocht je interesse hebben dan hoor ik dat graag. Niet alleen steun je de club, ook krijg je een rente die je van je bank op dit moment niet krijgt. Reacties en inschrijvingen kunnen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Inschrijvingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst.

Ronald van der Burg, Penningmeester