€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

SKVGW 555x295

Meidenvoetbal 1110x595Het nieuwe seizoen zijn de meidenteams enthousiast van start gegaan. Bij sommige teams vertaalde zich dat direct in klinkende resultaten, andere teams moeten de winning mood nog vinden. Een speciale vermelding is er allereerst voor MO11-3.

Dit team met enkel eerstejaars Gravinnen staat na drie wedstrijden zonder puntenverlies bovenaan in de bekerpoule; op 14 september moest Laakkwartier MO13-2 er met 14-0 aan geloven! Een tweede eervolle vermelding is er voor MO15-3. Dit team heeft ook de nodige nieuwelingen in de gelederen. Toch wisten zij de eerste wedstrijd direct met 3-2 te winnen van Lisse MO15-2. Ook dat hebben we nog niet eerder gezien. Tsja, en dan hebben we MO13-1 en MO11-1 die in de beker enkel nog met dubbele cijfers wisten te winnen. Wie durft nog te beweren dat meisjes geen aangeboren killersinstinct hebben? Natuurlijk gaat het in de eerste plaats om het voetbalplezier, en het is vooral te hopen dat deze eerste teams in de competitie meer tegenstand krijgen, maar het is in ieder geval leuk om te zien dat de meiden zoveel drive hebben. 

De ledenwerfactie die we in de vorige nieuwsletter aankondigden, heeft vooral in de MO13 en de MO11 tot enkele hoognodige nieuwe aanmeldingen geleid, maar we kunnen met name nog steeds dringend versterking gebruiken bij de MO15 en de MO13. Dus het aanbod van twee seizoenskaarten voor ADO Dames staat nog steeds voor wie een nieuw lid aanbrengt.

Overigens was ik samen met de trainsters van MO11-1 en 9-1 bij ADO Dames / Ajax Dames, en dat was helemaal geen straf! Helaas liet ADO op het laatst de winst nog glippen. Maar het was een leuk duel met goed voetbal. En er zaten de nodige jonge Gravinnen op de tribune. 

Erik Pijnacker Hordijk