€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Zaterdag 7 december. De overvloedige regenval van gisteren tot laat in de avond heeft de natuurgrasvelden onbespeelbaar gemaakt. Alle op deze velden geplande wedstrijden zijn daarom afgelast. Zie voetbal app. De wedstrijden op kunstgras gaan door. 

Graaf Willem, Sinterklaas en de feestdagenstop

David Bontje uit JO-15-4 geselecteerd voor het ADO Den HaaG-Storks team

David Bontje uit JO-15-4  geselecteerd voor het ADO

p woensdag 13 november werd de nieuwe 13-koppige selectie van de ADO Den HaaG-Storks in het Cars Jeans Stadion ontvangen voor hun eerste activiteit. Dit werd meteen een groot feest, aangezien de spelers en speelsters hun officiële contract mochten ondertekenen.

In het bijzijn van Algemeen Directeur Mohammed Hamdi, Manager Voetbalzaken Jeffrey van As en aanvoerder Aaron Meijers werd ook de technische staf gepresenteerd. Met hoofdcoach Martijn den Haan (ADO Den Haag O14), die daarna een veldtraining leidde. Het was alweer een maand geleden dat de ADO Den HaaG-Clinic had plaatsgevonden in het Cars Jeans Stadion. Een clinic waaraan 86 G-voetballers uit de Haagse regio deelnamen. Van deze deelnemers werden er dertien spelers gescout en geselecteerd voor de ADO Den HaaG-Storks van dit seizoen! Afgelopen woensdag stond, na weken vol spanning, dus de eerste activiteit op het programma. Het werd een onvergetelijke dag.

David Bontje uit JO-15-4  geselecteerd voor het ADO Den HaaG-Storks team