€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Bekijk de voorlopige teamindeing voor seizoen 2018/2019

SKVGW 555x295

Keeperstrainer 555x295Graaf Willem II-VAC is een bloeiende Haagse voetbalvereniging met tegen de 1000 jeugdleden. De club heeft een duidelijke structuur en een ambitie die is neergelegd in het technisch jeugdbeleidsplan.

Graaf Willem vindt keeperstraining van de juiste kwaliteit op alle niveau’s belangrijk. Een team van vier trainers geeft onder leiding van een ervaren hoofdtrainer keepers op dinsdag en woensdag keeperstraining aan alle leeftijden, waarbij de keepers onderverdeeld naar leeftijd en niveau in kleine groepjes volgens periodiek thema’s  leuke en leerzame oefeningen afwerken.

De ervaren keeperstrainer die wij zoeken heeft ervaring in het voetbal en in het coachen van spelers. Ook heeft hij/zij ervaring in het positief coachen van kinderen. Het in bezit hebben van de Keeper Coach opleiding TCIII, of andere voetbal relateerde opleidingen is een pre.

Graaf Willem biedt een mooie functie bij een ambitieuze vereniging met een rijke historie. Het gaat om een overeenkomst voor de duur van in eerste instantie één seizoen met een passende vergoeding.

Trainingsdagen en tijden: dinsdag van 18-20u en woensdag van 17.45u -20.30u

Wij investeren ook in de opleiding van onze trainer/coaches. Vraag naar de mogelijkheden.

Stuur een CV met een korte omschrijving van jezelf en je voetbal- en trainerservaring naar: Olaf Schauten (bestuurslid voetbal, jeugd van Graaf Willem) via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.