€ 46.214 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

 

SKVGW 555x295

JO12 1 kampioen 555x295 1Vanaf de start van de competitie was duidelijk dat er flink wat te halen viel voor JO12-1 in de eerste klasse.

Afgelopen zaterdag zaten de weergoden het voetbal weer dwars. Extra balen voor de mannen van JO12-1, die na de winterstop zo graag eens thuis op de Roggewoning zouden spelen om het kampioenschap van de eerste seizoenshelft te vieren. Dan maar uitwijken naar een leuke binnen locatie: het kampioenschap moest, zou en werd gevierd!
JO12 1 kampioen 555x295 2
Het was best spannend voor JO12-1 bij de start van het seizoen. Voor het eerst op een groot veld, met grote goals, buitenspel, en elf tegen elf. Maar de bekerwedstrijden bleken aardige opwarmertjes en het voetbal van de jongens bleek een genot om naar te kijken.
Vanaf de start van de competitie was duidelijk dat er flink wat te halen viel voor JO12-1 in de eerste klasse. En toen de winterstop aanbrak stonden de jongens fier bovenaan! Met officieel nog 1 wedstrijd te gaan, tegen de laatste in de poule, was het kampioenschap daar! 7 keer winst, 2 keer gelijk, 0 verliespartijen, 40 goals voor en slechts 6 tegen en promotie naar de hoofdklasse. Ware kampioenen!
Vanwege het weer dus geen feest op de Roggewoning, maar bij Trixs in Leidschendam. Helaas zonder het praatje van Gerard, maar met een fanatieke pot beach soccer, limo, poffertjes en broodjes kroket en knakworst is het kampioenschap afgelopen zaterdag uitbundig gevierd.
Geweldig gedaan mannen! Berend, Boris, Cedric, Diederik, Dorus, Ebe, Finn, Marcus, Pepijn, Stach, Thijn, Tristan, en Yasseen, van harte gefeliciteerd en veel plezier in de tweede seizoenshelft!