€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Bekijk de voorlopige teamindeing voor seizoen 2018/2019

SKVGW 555x295

Steensponsor nieuwbouwDraag je steentje bij voor de nieuwbouw en vereeuwig jezelf in het nieuwe clubgebouw: koop een steen! Slechts 400 stenen, dus wees er snel bij! 
In de zomer gaat de verbouwing beginnen, ook de centrale hal wordt onder handen genomen. Hier bieden we je de mogelijkheid jezelf, je familie of je team te laten vereeuwigen. Dat werkt heel simpel! Koop een steen en wij graveren daarin jouw naam (of een andere naam die je erop wil hebben) en wij metselen deze in op de muur van de centrale hal waar het zichtbaar is voor alle bezoekers van het clubhuis. We hebben maar 400 unieke stenen beschikbaar dus wees er snel bij! 

De kosten bedragen € 75,- euro per steen (inclusief graveren en plaatsen). Dit is een minimum bedrag: de opbrengst van de stenen gaat natuurlijk in de pot voor de nieuwbouw, dus alle extra euro’s bovenop die 75,00 zijn welkom :)
Op een steen passen twee regels met beide 16 leestekens (inclusief spaties) dus er is ruimte voor creativiteit.
Wil je als team worden vereeuwigd? Dan krijg je bij afname van tenminste 10 stenen per team de steen met daarop de naam van je team er gratis bij (bijvoorbeeld Senioren 4 2018-2019 of JO12-3 Seizoen 2018-2019).
Wil je als bedrijf worden vereeuwigd? Dat kan natuurlijk ook. De kosten daarvoor bedragen € 150,- euro per steen.
Draag je eigen steentje bij aan de nieuwbouw en laat jezelf vereeuwigen in het clubgebouw!
Geïnteresseerd? Reserveer een plek (of meer plekken) op de muur. Stuur hiervoor een email met je naam en het aantal stenen dat je wil reserveren (inclusief de tekst die je zou willen) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Jouw plek is dan verzekerd! Binnen enkele weken ontvang je dan informatie over het verdere verloop van de actie en de betaling.