€ 46.214 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Di 16 jan: geen training voor JO15-7 en JO15-9; overige trainingen vooralsnog door. Natuurgrasvelden zijn gedeeltelijk bespeelbaar. 

De voorjaarscompetitie start voor de meeste teams pas op zaterdag 10 februari en niet op 27 januari zoals eerder gemeld.

Jumbo voetbalplaatjes ruildag is woe 24 jan geworden. Nadere info over tijd en zo volgt zsm.

SKVGW 555x295

Kerst quiz 555x295Wie is de Voetbalkenner van Graaf Willem? Wie wint de felbegeerde wisselbeker? Op donderdag 21 december, de laatste clubavond van het jaar, wordt de inmiddels traditionele kerst-voetbalquiz gehouden in ons clubhuis. Dit is voor alle spelers, sponsoren, bestuurs- en commissieleden, vrijwilligers en senioren leden van onze club. Ben jij erbij?

Erik Elias, speler en trainer bij onze club, zal op welbekende wijze de vragen op alle aanwezige senioren afvuren. Vragen over bekende en minder bekende voetbalweetjes. Deelnemers vormen 2-tallen, die op de avond zelf zullen worden samengesteld of natuurlijk eerder. Kortom, wie wint de felbegeerde wisselbeker en mag zich een jaar lang dè voetbalkenner van Graaf Willem noemen? Meet je kennis met andere Graaf Willem’ers in kerstsfeer en gezelligheid.

Wat: KerstvoetbalQuiz
Wanneer: donderdag 21 december
Hoe laat: 20.30 uur.
Wie: alle senioren leden, bestuurs- en commissieleden, sponsoren, vrijwilligers, en geïnteresseerde ouders