€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

 

Kledingvoorschrift trainingen: Trainingspak en géén korte broeken.
Oproep: fietslichten checken (van je kind) voordat je/het naar GW fietst!

SKVGW 555x295

Werk aan de weg 555x295Vanaf maandag 17 september wordt het deel van de Buurtweg tussen de afrit van de Landscheidingsweg en de Zijdeweg opnieuw ingericht. De rotonde wordt vervangen door een T-splitsing om de verkeerveiligheid te verbeteren. Ten behoeve van de bereikbaarheid van de sportvelden wordt deze fase in tweeën opgedeeld en circa 10 weken in beslag nemen. 
Vooral autoverkeer zal te maken krijgen met omleidingen. De omleidingsroute zal worden aangegeven. In de eerste fase is de Buurtweg afgesloten. Aankomend verkeer komend kan in deze periode alleen vanaf de Landscheidingsweg de parkeerplaats bereiken. Het vertrekkende verkeer kan het terrein via het viaduct richting de Waalsdorperlaan verlaten. 

Deze fase zal vijf à zes weken in beslag nemen. Aansluitend gaan de werkzaamheden de andere kant op (zijde Landscheidingsweg) uitgevoerd worden.
Het aankomende en vertrekkende verkeer kan dan via de Zijdeweg in en uitrijden. Deze fase duurt ongeveer vier à vijf weken.

Fietsers richting Wassenaar/Voorburg kunnen een klein stukje lopend afleggen naar de Zijdeweg en daarna hun weg vervolgen.

Namens het Bestuur, Marcel Steeneke Materiaal & Accommodatie