€ 48.394 * Doelbedrag € 150.000
Knallen voor Graafwillem
*Opbrengst ledenacties voor nieuwbouw.

De Rogge Online

Bekijk de voorlopige teamindeing voor seizoen 2018/2019

SKVGW 555x295

nieuwbouw 555x295- de verbouwing is uitgesteld naar voorjaar 2019 vanwege gestegen aannemerskosten
- definitieve beslissing of verbouwing financieel gezond is uit te voeren in begin 2019
- nog niet voldoende financiële middelen beschikbaar dus ledenacties blijven hard nodig
- donateurs hebben al een fantastisch bedrag van € 50.000 bijeengebracht!

Stand van zaken

In de ALV van 5 juli jongstleden heeft Peter van de Putte namens de Nieuwbouwcommissie een toelichting gegeven op de huidige stand van zaken rond de nieuwbouw. De eerste fase van de nieuwbouwplannen voorziet in de realisatie van acht nieuwe kleedkamers en een algemene ruimte op de 1e verdieping, verbouwing van twee bestaande kleedkamers tot trainersruimte en een washok/kledingopslag, aanpassing van de wedstrijdcommissiekamer en verplaatsing van de damestoiletten. De Welstandscommissie heeft aan dit plan inmiddels haar goedkeuring gegeven.

De ontvangen aanbiedingen blijken de fors hoger (maar dan EUR 150.000) uit te vallen dan is begroot. De Nieuwbouwcommissie voert momenteel gesprekken met de goedkoopste aannemer om de aanbieding meer in lijn te brengen met de verwachte bouwsom. Maar het is nu al duidelijk dat dit onvoldoende is om het financiële gat te dichten.

Uitstel nieuwbouw
Het bestuur heeft daarop vastgesteld dat het onverantwoord is om de verbouwing op basis van deze aanbiedingen te starten. Daarom is bekeken welke opties voor de vereniging financieel haalbaar en verantwoord zijn. Uitstel van de bouw met een half jaar naar april/mei 2019 is daarin de beste optie gebleken. Met zowel een zuinig beleid als een extra jaar aan ledenacties en andere extra opbrengsten is er goede hoop dat we de extra kosten uit eigen zak kunnen betalen en maximaal EUR 200.000 moeten lenen voor de financiering. Begin 2019 kunnen we definitief vaststellen welk bedrag geleend moet worden.

Ledenacties
De ledenacties hebben al een fantastisch bedrag van bijna EUR 50.000 opgebracht, maar er is meer nodig!
Het enthousiasme dat daarvoor is ingezet, toont de kracht van onze club. Het bestuur spreekt de hoop uit dat de leden zich ook komend seizoen weer zo krachtig willen inzetten voor de nieuwbouw. Heeft u ideeën of wilt u helpen, laat van u horen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vanzelfsprekend zullen wij de leden komend seizoen nauwgezet op de hoogte houden van de voortgang van de nieuwbouwplannen en de benodigde financiële middelen.